Brunei Darussalam

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Brunei Darussalam

Eladó ingatlan Brunei Darussalamban

Brunei vagy a Brunei Szultánság, hivatalosan Nagara Brunei Darussalam névre hivatkozva, egy kicsi nemzet, amely Borneo szigetén található és két részre oszlik. Malajziával határos, és a Dél-kínai-tengerre néz. Híres tengerpartjairól és trópusi erdőiről, amelyek nagy része a nagy biológiai sokféleséggel jellemezhető védett tartalékok részét képezi. A főváros, Bandar Seri Begawan ad otthont Jame'Asr Hassanil Bolkiah pazar mecsetének, 29 arany kupolájával. A főváros csodálatos palotája, Istana Nurul Iman, a jelenlegi Brunei szultán rezidenciája. A Dél-Kínai-tenger felé néző part kivételével teljes egészében Malajziával határos.

A Brunei Darussalam Monetáris Hatóság (AMBD) által közzétett árindex szerint az átlagos eladási ár a Bruneiben 11% -kal esett vissza az előző év azonos időszakához képest.

A központi bank ma kiadta első lakóingatlan-árindexét (RPPI), amely felméri az ingatlanpiac körülményeit és nyomon követi a lakóingatlanok átlagos árának változásait mind a négy kerületben.

Az AMBD azt állította, hogy a Bruneiben eladásra kerülő ingatlanárak indexe meg fogja mérni a Brunei háztulajdon megfizethetőségét, és a gazdasági növekedés és a pénzügyi stabilitás makrogazdasági mutatójaként is szolgálhat.

A Bruneiben eladó ingatlanügyletek többsége családi házak (51%), majd teraszházak (22%), sorházak (16%), apartmanok (7%) és föld (4%).

A Brunei Darussalam Egyetem által tavaly végzett tanulmány megállapította, hogy a családi kapcsolatok és az állami lakhatási politikák jelentősen befolyásolták a Bruneiben eladásra szánt ingatlanvásárlási mintákat.

Brunei egyedülálló ingatlanpiacmal rendelkezik, mivel a polgárok számára hatalmas lakáskínálat létezik.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 3313

Eladás Két hálószobás lakás, Brunei Darussalam, Bandar Seri Begawan, Bandar Seri Begawan, center

335,768,000.00HUF
Eladás
Két hálószobás lakás

100 m²
A Lilium Garden liget küldött és utánfutó, miközben a nők a Sides sandstrender körzetében találhatók. Tomten egy olyan 7 luxus stílusú blokkoló, amely...
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB